Öteki Kadın – Tek Parça Türkçe Dublaj 2014 İzle

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgilisi evli keşfettikten sonra, Carly yakında o ihanet oldu karısı karşılar. Henüz başka bir aşk ilişkisi bulunduğu zaman ve her üç kadın, üç-zamanlama SOB'un intikam çizmek takım

Yönetmen: Nick Cassavetes
Yazar: Melissa Stack
Yıldız: Cameron Diaz , Leslie Mann , Kate Upton

Hikaye
Sevgilisi evli keşfettikten sonra, Carly Whitten geri yolda onun harap hayatını almaya çalışır. O yanlışlıkla onun aldattığını eşi karşılaştığında Ama, o da çok yaygın olan anlar, ve onun yeminli düşmanı onun en iyi dostu olur. Başka bir mesele ortaya çıktığında, her üç kadın, üç-zamanlama SOB yalan, onların hile karşılıklı intikam planı için ekip.

Süre: 109 dakika
Türler: Komedi  | Romantik
Detaylar
Resmi Siteler: Resmi Facebook | resmi sitesi
Ülke: Amerika Birleşik Devletleri
Dil: İngilizce
Yayın tarihi:2 2014 (Türkiye)
Diğer Adı: Öteki Kadin See more
Mekanlar Çekimler: New York, New York, ABD





Filmin sonunda ben zorlukla nefes bu komikti olabilir. Neredeyse bütün film bir büküm oldu. Ben orta okulda altında hiç kimse görmelisiniz yoksa onlar filmde mizah bazılarını anlamak olmayabilir tavsiye bazı parçalar vardır. Eğer Fragmanı izlemek eğer komik parçaların spoiler bazı ve bazı vermek olabilir ama sen kalk yapmak ve izlemek gidecek. Carmen Diaz gerçekten daha iyi bir film yapar onun karakterinin içine biraz çaba koyar. Artı uç geliyor görmeyeceksiniz. Eğer komedi isterseniz Dürüstçe neredeyse tüm gün film izlemek ve ben bu iyi olanlardan biridir söyleyebilirim çünkü bir adam ya da kız o zaman bu filmi izlemek isteyip inanıyoruz.
Bu filmi paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. hdizlesen